Berging Zwaar

Voor de hulpverlening aan gestrande voertuigen boven de 3500 kg, komt iets meer om de hoek kijken. Maar ook op dit werkgebied is ons bedrijf prima in staat om u van dienst te zijn.

Voor vrachtwagens, touringcars of autobussen zet BRL moeiteloos de zware berger in. Ook hiervoor staat ons gecertificeerde team altijd klaar om binnen afzienbare tijd aanwezig te zijn en het voertuig weer op weg te helpen of af te slepen.

Ons bedrijf werkt voor diverse truckdealers, collega-bergers, busmaatschappijen waar het gaat om de berging of het transport van gestrande vrachtwagens of touringcars.

Voor opdrachten op het Incident Management hoofdwegennet in Nederland zal een opdracht eerst aan het Centraal Meldpunt Vrachtwagen Incidenten (CMV) doorgegeven moeten worden. Via het CMV zal de dichtstbijzijnde zware berger ingeschakeld worden.

Berging Licht

Namens diverse autoverzekeraars in Nederland verzorgt BRL de eerste berging van voertuigen die na een ongeval niet meer in staat zijn om zelf verder te rijden. Wij rijden in verschillende rayons voor diverse alarmcentrales die namens de verzekeraars het bergingswerk aanbesteden.

Afhankelijk van de dekking op uw voertuig wordt er voor u vervangend vervoer geregeld. Dit kan per openbaar vervoer, taxi of een vervangende auto zijn.

Voor vrijwel elke dekking is er de mogelijkheid om op kosten van de verzekeraar uw voertuig (en eventuele aanhanger/caravan) eenmalig naar één los adres binnen Nederland te laten vervoeren. Op uw groene kaart of bij de alarmcentrale die op uw groene kaart vermeld staat kunt u nagaan welke schadeherstelbedrijven de voorkeur genieten. Door van deze bedrijven gebruik te maken kunt u gebruik maken van de afspraken die uw verzekeraar met deze partij heeft gemaakt. Het staat u echter vrij bij vrijwel elke polis om desgewenst hiervan af te wijken en een eigen eindbestemming te verkiezen als losadres. U kunt dit eenvoudig aan ons doorgeven. Neemt u vooraf wel eerst contact op met uw verzekering.

Het transport naar de eindbestemming zal in de regel binnen twee werkdagen plaatsvinden.

Boten

Ook voor de berging of het lichten van uw boot bent u bij BRL aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met boten vanaf 100 kg en 2 meter lang tot 20 ton en 20 meter lang. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.