Berging licht

Namens diverse autoverzekeraars in Nederland verzorgt BRL de eerste berging van voertuigen die na een ongeval niet meer in staat zijn om zelf verder te rijden. Wij rijden in verschillende rayons voor diverse alarmcentrales die namens de verzekeraars het bergingswerk aanbesteden. In sommige gevallen is de schade beperkt en kunnen wij u op weg helpen door een noodreparatie te doen zodat u zelf langs het schadebedrijf kunt rijden.

Afhankelijk van de dekking op uw voertuig wordt er voor u vervangend vervoer geregeld. Dit kan per openbaar vervoer, taxi of een vervangende auto zijn.Dit vervangend vervoer wordt meestal geregeld bij het aangesloten schadebedrijf waar uw voertuig naar getransporteerd wordt.

Voor vrijwel elke dekking is er de mogelijkheid om op kosten van de verzekeraar uw voertuig (en eventuele aanhanger/caravan) eenmalig naar één los adres binnen Nederland te laten vervoeren. Op uw groene kaart of bij de alarmcentrale die op uw groene kaart vermeldt staat kunt u nagaan welke schadeherstelbedrijven de voorkeur genieten. Door van deze bedrijven gebruik te maken kunt u gebruik maken van de afspraken die uw verzekeraar met deze partij heeft gemaakt. Het is echter bij vrijwel elke polis mogelijk om desgewenst hiervan af te wijken en een eigen eindbestemming te verkiezen als losadres,hoewel hierdoor wel eventueel vervangd ver voer of andere voordelen kunnen vervallen. U kunt dit eenvoudig aan ons doorgeven. Neemt u vooraf wel eerst contact op met uw verzekering.

Het transport naar de eindbestemming zal in de regel binnen drie werkdagen plaatsvinden.

Boten

Ook voor de berging of het lichten van uw boot bent u bij BRL aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met boten vanaf 100 kg en 2 meter lang tot 20 ton en 20 meter lang. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.