Over ons

Op 1 september 2010 is Berging Regio Leiden opgericht, met een vestiging in Leiden. Door een snelle groei is er een kleine vestiging in Bodegraven bijgekomen en later ook een vestiging in Rijswijk. Hierdoor is de naam regio leiden weggevallen en zijn wij te vinden onder BRL B.V. Het blijft de afkorting van Berging Regio Leiden omdat dit het hart van ons bedrijf is. In Leiden wordt alles aangestuurd en geregeld van A tot Z.

Vanuit onze 3 vestigingen kunnen we snel bij u ter plaatsen zijn. Vestiging Leiden zit centraal voor de Bollenstreek, het gedeelte kuststreek Katwijk/Noordwijk maar ook dicht bij de snelwegen A4/A44. Vestiging Rijswijk sluit zich hier bij aan, vanuit hier kunnen we makkelijk de snelwegen A4/A12/A13 op. De binnenstad van Den-Haag is vanaf onze vestiging Rijswijk makkelijk en snel te bereiken. Vestiging Bodegraven ligt centraal bij het groene hart, via de snelweg A12 zijn wij makkelijk te bereiken vanuit Woerden, Gouda en Waddinxveen.

Ons bedrijf is gecertificeerd via de Via Norm. De werknemers zijn gediplomeerd voor de bergingswerkzaamheden maar ook hebben zij een Verklaring Omtrent het Gedrag voor de andere werkzaamheden die wij doen naast de berging.

Buiten de vaste werkzaamheden van de bergers zoals pechhulp, schade, lichte berging, zware berging, heeft BRL ook diverse ander werkzaamheden. Denk daarbij aan inbeslagnames, ontmantelen van wietplantages, ontruimingen.

Sinds het bestaan van BRL zijn wij een solide en betrouwbare partner voor veel opdrachtgevers. Door snelle, adequate service kunnen wij u op gepaste wijze van dienst zijn.

Alle auto’s die bij ons gestald staan, staan op een beveiligd terrein met een afgesloten hek, alarm en camera toezicht.

Vanuit onze vestigingen Leiden, Bodegraven en Rijswijk staan wij met ons gecertificeerde team voor u klaar, 24 uur per dag/7 dagen per week!