Transport

Wij hebben contracten met diverse alarmcentrales om voertuigen te transporteren door het hele land. Kan het voertuig niet direct doorgebracht worden dan zullen wij deze veiligstellen op ons beveiligd terrein, en de eerstvolgende werkdag zullen wij het voertuig door transporteren.

Regelmatig worden wij benaderd door klanten die een voertuig van A. naar B. verplaatst willen hebben. Speciaal voor deze klanten is het mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen.

  • Soort voertuig;
  • Rolbaar of niet rolbaar;
  • Direct uitvoeren of door ons in te plannen;
  • Afstand.

IM en CMV

Om mensen die met pech of schade met personenauto in Nederland langs de weg strandden weer snel op weg te helpen en de weg weer snel veilig voor andere weggebruikers te maken wordt er een speciaal traject opgestart.Dit heet IM,wat staat voor Incident Management.De dichtstbijzijnde gecertificeerde berger krijgt dit ,na inschrijving,toegewezen.Het is van belang dat de berger binnen 20 minuten ter plaatse is om het pech voertuig op te laden en naar de dichtsbijnde veilige plek te brengen.Bij schade zal het voertuig veelal meegenomen worden naar depot om daar de afwikkeling te doen.(schade formulier door partijen invullen,melden bij de verzekering,alarmcentrale,vervoer naar huis.)

Voor vrachtwagens met pech of schade geld een bijna zelfde traject.Dit heet CMV,centraal meldpunt vrachtwagens.De aanrijtijd is hier langer,tot maximaal 60 minuten.De vrachtwagen met pech gaat naar het dichtsbijzinde veilig locatie waar de klant als er een betalingsgarantie geregeld is,zelf de pechhulp moet regelen.Eventueel brengen wij de vrachtwagen naar de desbetreffende garage.

Bij schade gaat het voertuig iom eigenaar naar een garage of mee naar depot waar de afwikkeling plaats vind.Vaak zijn het buitenlandse chauffeurs die eerst moeten afrekenen voordat ze worden weggebracht of worden opgehaald.

Boten

Ook voor de berging of het lichten van uw boot bent u bij BRL aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met alle boten klein en groot.Lukt het ons niet om u te helpen dan zullen we voor u een passende oplossing proberen te vinden door u door te verwijzen naar partners waar wij samen mee werken.

Combi

Voor de opdrachtgever Logicx doen we gecombineerd transport, ook wel ‘’combi’’ genoemd. Hiervoor hebben we een 5-lader rijden en een 7-lader, die door het hele land auto’s ophaalt en wordt weggebracht door onze chauffeur.

De chauffeur krijgt dagritten die overal in het land kunnen eindigen, de chauffeur blijft op zijn eindbestemming overnachten om de volgende dag vanuit de desbetreffende plaats te vertrekken naar andere plaatsen. Aan het einde van de werkweek eindigt de chauffeur op de vestiging Leiden.

Ook maken wij gebruik van een 6-lader. Deze zetten wij regelmatig in voor onze eigen transporten of voor andere opdrachtgevers die diverse voertuigen van A naar B getransporteerd willen hebben. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor deze meerlader.